Butir ditapis mengikut tarikh: Mac 2020

BEKALAN ALAT GANTIAN PENYELENGGARAAN LAMPU JALAN DAN LAMPU ISYARAT CAW. KEJURUTERAAN ELEKTRIK JABATAN KERJA RAYA NEGERI PAHANG. - Sila muat turun lampiran PDF dibawah.

Diterbitkan dalam Arkib Sebutharga

KERJA PEMBAIKAN DAN PENGGANTIAN LONGKANG, APRON SERTA BUMBUNG TERMASUK LAIN-LAIN KERJA BERKAITAN DI S.K. PASIR DURIAN, JERANTUT, PAHANG DARUL MAKMUR. - Sila muat turun lampiran PDF dibawah.

Diterbitkan dalam Arkib Sebutharga

KERJA MENYELENGGARA DAN MENGGANTIKAN BUMBUNG BLOK A SERTA KERJA-KERJA PENYELENGGARAAN SISTEM PENDAWAIAN DAN PEMBAIKAN ELEKTRIK BGN.BLOK PENTADBIRAN DI S.K. PADANG PIOL, JERANTUT, PAHANG DARUL MAKMUR. - Sila muat turun lampiran PDF dibawah.

Diterbitkan dalam Arkib Sebutharga

KERJA-KERJA PEMASANGAN PAPAN TANDA BAGI PROJEK MENAIKTARAF LALUAN JALAN BENTA-JERANTUT-MARAN (FASA 1 SEGMEN 7) DAERAH JERANTUT, PAHANG DARUL MAKMUR. - Sila muat turun lampiran PDF dibawah.

Diterbitkan dalam Arkib Sebutharga

KERJA-KERJA PEMASANGAN "PEDESTRIAN WALKWAY" DAN "RAILING" BAGI PROJEK MENAIKTARAF LALUAN JALAN BENTA-JERANTUT-MARAN (FASA 1 SEGMEN 7) DAERAH JERANTUT, PAHANG DARUL MAKMUR. - Sila muat turun lampiran PDF dibawah.

Diterbitkan dalam Arkib Sebutharga

PENYELENGGARAAN LAMPU JALAN DI LALUAN PERSEKUTUAN JALAN PINTASAN KUANTAN, PAHANG DARUL MAKMUR. - Sila muat turun lampiran PDF dibawah.

Diterbitkan dalam Arkib Sebutharga

PROJEK PEMBAIKAN CERUN DAN KERJA-KERJA BERKAITAN DI SEK.KEB.PAYA ARA KERDAU , TEMERLOH, PAHANG DARUL MAKMUR. - Sila muat turun lampiran PDF dibawah.

Diterbitkan dalam Arkib Sebutharga

Merujuk kepada PERINTAH  KAWALAN PENGERAKAN DAN PENUTUPAN PREMIS KERAJAAN, selaras dengan ini Kerajaan Malaysia akan menangguhkan tarikh tutup Sebut harga yang sepatutnya pada 01/04/2020 (RABU) kepada 16/04/2020 (KHAMIS). Borang Sebut harga yang .telah di isi dengan lengkap hendaklah dimasukkan ke dalam Peti Sebut harga di Bahagian Kontrak dan Ukur Bahan, Tingkat 12, JKR Negeri Pahang, Kompleks Tun Razak, Bandar Indera Mahkota, 25582 Kuantan tidak lewat daripada jam 12.00 tengahhari.

TAJUK KERJA - KERJA-KERJA PEMBAIKAN DAN PENYELENGGARAAN SERTA LAIN-LAIN KERJA YANG BERKAITAN SI SEK. BERASRAMA PENUH INTEGRASI (SBPI) TEMERLOH, PAHANG DARUL MAKMUR. - Sila muat turun lampiran PDF dibawah.

Diterbitkan dalam Arkib Sebutharga

PENDAWAIAN SEMULA DAN PEMBAIKAN ELEKTRIK SERTA KERJA-KERJA BERKAITAN UNTUK PROJEK PEMBAIKAN DAN PENGGANTIAN BUMBUNG DAN LAIN-LAIN KERJA BERKAITAN DI BLOK B DAN BLOK ASRAMA LELAKI SMK.KUALA TEMBELING, JERANTUT, PAHANG DARUL MAKMUR. - Sila muat turun lampiran PDF dibawah.

Diterbitkan dalam Arkib Sebutharga

KERJA PEMBAIKAN KERETAKAN PADA STRUKTUR RASUK, KEBOCORAN WATER PROOFING TANDAS DAN UBAHSUAI SILING LUAR DI SEK.MEN.KEB. PELABUHAN, KUANTAN, PAHANG DARUL MAKMUR. - Sila muat turun lampiran PDF dibawah.

Diterbitkan dalam Arkib Sebutharga
Halaman 1 dari 2

HUBUNGI KAMI

Pengarah Kerja Raya Negeri Pahang

Tingkat 9-12, Kompleks Tun Razak,
Bandar Indera Mahkota,
25582 Kuantan, Pahang

Tel : +(609)-571 7000,
Fax : +(609)-573 2837
Emel : pahang [at] jkr.gov.my

Kemaskini terakhir: 22 Januari 2021

SALURAN ADUAN

SMS : JKR 'aduan anda' ke 32728
Emel : aduan.jkr [at] 1govuc.gov.my
Laman Web : PORTAL ADUAN

'Pelanggan Diutamakan, Janji Dikotakan'

- Statistik Transaksi Perkhidmatan Atas Talian

Pencapaian Piagam Pelanggan

STATISTIK

Pelawat Hari Ini :Pelawat Hari Ini :47
Minggu ini :Minggu ini :237
Bulan ini :Bulan ini :2493
Keseluruhan :Keseluruhan :2644258
Tertinggi : 03-05-2019 : 3155

Paparan Terbaik Di IE 10.0, Mozilla Firefox 52.0 & Google Chrome 57.0 dengan resolusi 1360 x 768
HAKCIPTA © 2005 - 2020 PORTAL RASMI JKR NEGERI PAHANG. REKABENTUK OLEH PASUKAN PORTAL RASMI JKR NEGERI PAHANG.

Carian

Pilihan Tema

Pilihan Warna

Imej Latarbelakang